• ЕИК/ПИК:204252748
 • Дейност: Aгенция
 • Местоположение:Варна
 • Име на фирмата на латиница:ENTER REAL ESTATE
 • Адрес в Sellers.bg:enter-real-estate.sellers.bg
 • Категория:Недвижими имоти
 • Адрес:ул. Подвис 11, партер
 • Телефон:0884007603
 • E-mail:enterimoti@gmail.com

ЕНТЕР ИМОТИ ЕООД
 • Град: Варна
 • Адрес: ул. Подвис 11, партер
 • Телефон/и: 0884007603,
 • E-mail: enterimoti@gmail.com
ДО ЦЕНТРАЛЕН ОФИС: enterimoti@gmail.com

Kauzi.bg logo